Sommar med RFSL Uppsala

RFSL

Solen skiner glatt runtom i staden, och med den kommer flera nya spännande initiativ här hos RFSL Uppsala. Missa inte våra nya grupper!

  • Uppsalas Queerkör är till för dig som gillar att sjunga, öppen för alla oavsett erfarenhet.
  • Familjer och Vänner är en stödgrupp för anhöriga till hbtq personer, för att hjälpa anhöriga med de känslor och tankar som kan uppstå i samband med att en person nära en kommit ut.
  • Uppsala har nu en lokal avdelning av BiQuPan, en fikagrupp för de som identifierar sig som bisexuell, queer, pansexuell, eller på annat vis bryter mot heteronormen.
  • Dessutom har vår Newcomers grupp publicerat sina aktiviteter för sommaren och hösten, för de som är nyanlända och vill hitta vänner och kanske även en snutt Svensk historia och kultur.Missa inte vandringen till Andersby Ängsbackar Naturreservat på söndag den 12:e augusti!
  • Patrick Bazanyes asylrättsbyrå håller i samarbete med RFSL Uppsala drop-in tider varje onsdag och fredag mellan 14 och 17. Om du är en asylsökande eller flykting är du varmt välkommen att komma förbi så kanske vi kan hjälpa dig. Besöket är helt gratis!

Som alltid har vår drop-in öppet torsdagar 18-21, alla veckor. En annan möjlighet att få kontakt med oss är att boka tid på tisdagar mellan 12 och 18, om du vill prata med en styrelsemedlem enskilt.

Glad sommar på er allihop!