Bli volontär

RFSLFoto: Brian Mautz

Vill du engagera dig i föreningen, leda grupper eller bara vara på plats vid särskilda evenemang kan du utöver medlemskap i RFSL även bli volontär! Vi behöver kunniga och drivna personer som vill tillföra vår förening kunskap och styrka. Eller kanske har du ett förslag till oss?

Första steget är då att vi lär känna varann och kan se hur vi kan passa ihop. Kom med på våra drop-in timmar på torsdagar, gå med i en av våra grupper eller sitt in på några av våra öppna styrelsemöten (datum och tider hittar du som ett event på RFSL Uppsalas Facebook-sida (öppnas i ett nytt fönster).

Vi ser jättemycket fram emot att träffa dig!

Vi behöver dig!

Vill du engagera dig? Kul! Vi har många spännande uppdrag som är lediga för tillfället, t.ex:

  • Webmaster
  • Social Media Manager
  • Bibliotekarie
  • Medlem i Pride-gruppen
  • Gruppvärd
  • Utbildare

Ingen erfarenhet behövs men några uppdrag (t.ex. utbildare) förutsätter att du går en kurs först. Kurserna genomförs av RFSL-riksförbundet och är gratis.

Gå med i styrelsen

Varje mars väljer vi en ny styrelse på årsmötet. I styrelsen sitter bl.a. ordföranden, kassören och ledamoter. När det blir dags, kommer du att hitta mer information om valet och hur du kan nominera någon eller bli nominerad här.

Lämna förslag

Du kan lämna ett förslag eller en synpunkt till oss via vår epost: uppsala@rfsl.se.

Om förslaget gäller någon särskild verksamhetsgrupp kan du kontakta grupporganisatören direkt via deras epost (info finns på gruppens egen sida).

Starta ett initiativ

Om du vill starta upp en ny grupp eller initiativ kan du maila uppsala@rfsl.se. Ingen idé är för stor eller för liten.