Vi söker nya skolinformatörer

RFSL

Vill du bli skolinformatör? Välkomna till vårt informationsmöte inför utbildningen i mars!

❤🧡💛💚💙💜

Vi söker dig som brinner för HBTQ-frågor och som vill nå ut till skolor eller annan verksamhet och göra skillnad! I vår utbildning får du lära dig om normkritik och pedagogiska verktyg. Som utbildad skolinformatör får du också erfarenhet av att, tillsammans med andra, utbilda och hålla i föreläsningar och workshops.

Att vara skolinformatör för RFSL innebär att man åker ut till skolor ett par gånger per termin och utbildar skolklasser i HBTQ.

Anmäl ditt intresse här, senast den 22 februari: https://goo.gl/forms/ANEafXrHEbFE9KVt2

Den 22 februari kl 18-20 håller vi också ett introduktionsmöte i våra lokaler på Portalgatan 2B, där vi går igenom vad det innebär att vara skolinformatör. Det är inte ett måste att vara med på den här kvällen, så om du inte kan försöker vi istället träffa dig vid ett annat tillfälle. Till introduktionsmötet bjuder vi på matigare fika.

Obs: Skolinformatörsutbildningen kommer att ske den 17-18 mars på annan ort, tillsammans med andra blivande skolinformatörer från RFSL. Dessa två dagar behöver du kunna vara med. RFSL Uppsala står för utbildningskostnad, resekostnad, kost & logi!